IMG_7280

Restauratie

Het restaureren van monumenten en monumentale panden is puur vakmanschap. Geen steen is hetzelfde en de restauratie van ieder pand, muur of gewelf vereist een specifieke aanpak. Bilthovens bouwbedrijf Larenstein BV beschikt over de kennis en de vakmanschap die voor dit specialistische werk noodzakelijk is. Met maatwerk willen wij zo specialistisch mogelijk inspelen op de toenemende vraag naar onderhoud en restauratie van monumentaal erfgoed.

Bij het restaureren van oude gebouwen is kennis van het verleden in combinatie met hedendaagse technieken en inzichten een vereiste. Bilthovens bouwbedrijf Larenstein BV blijft hierdoor zichzelf ontwikkelen.

AANVULLENDE INFORMATIE OF PROFESSIONEEL ADVIES?

Wilt u graag extra informatie over restauratie van uw woning, of heeft u behoefte aan professioneel advies omdat u een monumentale woning- of bedrijfspand wil laten restaureren? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten.

Bent u benieuwd naar de projecten die wij al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje op bij onze projecten. Hier vind u een greep uit de projecten die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.