Utiliteitsbouw

Bent u van plan om een bedrijfspand of woning te laten bouwen? Dan bent u bij Bilthovens Bouwbedrijf Larenstein B.V. aan het juiste adres. Ook voor utiliteitsbouw zijn wij de geschikte partner. U kunt bij ons terecht voor zowel grote, als kleine opdrachten.

Bij utiliteitsbouw kunt u denken aan:

  • Particulieren woningen
  • Kantoorpanden
  • Winkelpanden
  • Sportscholen
  • Opslagruimtes
  • Garages
  • Loodsen

Een bedrijfspand is het visitekaartje van je bedrijf

Een bedrijfspand bouwen is een belangrijke stap voor een onderneming. Een bedrijfspand draagt bij aan het image van je bedrijf en het werkcomfort van uw werknemers. Daarom is het belangrijk dat de uitstraling van het bedrijfspand, past bij het imago van het bedrijf. Daarnaast is het van belang dat het bedrijfspand en de werkruimtes de productiviteit van de werknemers positief beïnvloed. Om te kunnen bepalen hoe Bilthovens Bouwbedrijf Larenstein B.V. dit voor elkaar kan krijgen, zorgen we er gezamenlijk voor dat uw wensen goed in kaart gebracht worden en voor wat voor werkzaamheden het bedrijfspand gebruikt gaat worden.

Een woning geheel naar uw eigen ontwerp

Is het de hoogste tijd om uw bouwdromen in vervulling te laten gaan? Bilthovens Bouwbedrijf Larenstein B.V. vertaalt uw wensen in vakwerk, waarvan u vele jaren plezier gaat beleven. Het ontwikkelen en bouwen van een eigen huis is altijd lastig. Het is daarom ook van belang dat u goed geadviseerd en begeleid wordt, tijdens dit gehele traject.

Duurzaam een particulieren woning of bedrijfspand bouwen

Dankzij onze ruime kennis en ervaring in de bouw- en aannemerswereld, bereiden wij ons altijd goed voor en gaan we efficiënt en vakkundig te werk. U krijgt als particulier of bedrijf voordat wij een bedrijfspand of woning gaan bouwen, altijd een open begroting met onder andere een totaal overzicht van de kosten, materialen, geschatte werkuren en de planning. Hierna volgt er geen meerwerk meer of onverwachte overbodige kosten. Hierdoor leveren wij kwaliteit tegen een scherpe prijs.

Aanvullende informatie of professioneel advies?

Wilt u graag extra informatie over utiliteitsbouw, of heeft u behoefte aan professioneel advies omdat u een bedrijfspand of particulieren woning wil laten bouwen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij vertellen u graag alles wat u moet weten.

Bent u benieuwd naar de projecten die wij al hebben gerealiseerd? Neem dan een kijkje op bij onze projecten. Hier vind u een greep uit de projecten die wij de afgelopen jaren hebben gerealiseerd.