12042016_OCW-boekje_Wesley-Spronk_Wesley-Cees-Wout_03

Bilthoven bouwbedrijf Larenstein BV is de moederonderneming van Zolderverbouw Larenstein B.V. en is gevestigd in Bilthoven. Wij richten ons zowel op de zakelijke als op de particuliere markt. Door onze jarenlange ervaring kennen wij onze materialen en producten door en door.

Bilthovens bouwbedrijf Larenstein BV wilt haar klanten dezelfde service bieden als die wij zelf graag zouden willen ontvangen. Bij ons zijn respect en goede omgangsnormen vanzelfsprekend. Wij werken zo snel, goed en schoon mogelijk en voeren het afval af. Tevens adviseren wij u op het gebruik van de materialen en beantwoorden alle voortkomende vragen naar eer en geweten.

Indien u twijfelt over eventueel te gebruiken producten of eventuele soorten afwerkingen, kunt u in alle rust bij ons terecht. Wij zullen u graag adviseren en de mogelijkheden met u bespreken. Wij houden ons aan onze afspraken en komen op de afgesproken tijd. Er is voor u immers niets zo vervelend als te moeten wachten op iemand. Bilthovens bouwbedrijf Larenstein BV staat open voor overleg. Tevens vinden wij het belangrijk dat onze klanten tijdens het verrichten van de werkzaamheden up-to-date op de hoogte worden gehouden, zodat u altijd weet waar u aan toe bent. Spreekt onze visie u aan, neem dan gerust even contact met ons op via onderstaand telefoonnummer of vraag een vrijblijvende offerte aan.

Cees Spronk

Mijn naam is Cees Spronk, 53 jaar, woonachtig in Groenekan. Cees Spronk is opgegroeid in de bouw. Hij heeft sinds zijn 23e het stukadoorsbedrijf van zijn vader overgenomen en deze voortgezet. Hierbij had hij 20 stukadoors vast in dienst. Sinds enkele jaren was hij toe aan wat nieuws en kwam Bilthovens Bouwbedrijf Larenstein B.V. op zijn pad. Ik vind het heerlijk als klanten blij zijn met het resultaat. Openheid, eerlijkheid en respectvol naar elkaar toe staat bij ons hoog in het vaandel. Wij vinden kwaliteit dan ook belangrijker dan kwantiteit.

Wout Vochteloo

Mijn naam is Wout Vochteloo, 45 jaar, woonachtig in Bilthoven. Sinds jaar en dag is Wout al werkzaam in de bouw. Wout is gespecialiseerd in de technische aspecten in de bouw. Wout heeft jarenlang voor een van de grootste bouwbedrijven in Nederland gewerkt. Bij dit bedrijf is hij calculator, uitvoerder en projectleider geweest. Hij heeft tijdens deze periode o.a. kantoorpanden, woonwijken en schoolgebouwen gebouwd.

Wesley Spronk

Mijn naam is Wesley Spronk, 24 jaar, woonachtig in Groenekan. Naast mijn werkzaamheden binnen Bilthovens Bouwbedrijf Larenstein B.V. volg ik nog een studie. Op het moment zit ik in mijn laatste jaar van de studie Small Business & Retail Management op de Hogeschool van Utrecht. Binnen Zolderverbouw Larenstein B.V. doe ik de administratie, werkzaamheden op de vloer, website, facebook en de communicatie naar klanten.